Χώρος Διαφημίσεων


gassprings
Αεροελατήρια (gassprings) .mirrorboutique.gr
Γυναικεία Ενδύματα - Αξεσουάρinfoland.gr
web sites - ERP - eshopssemantic.gr
ERP-eshops Hardware Η/Υmotomixas.gr
Ανταλλακτικά - Αξεσουάρ - Εξοπλισμός Δικύκλων
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

όροι χρήσης

Η ιστοσελίδα e-agelies.eu αναπτύχθηκε με σκοπό την γρήγορη και απλή καταχώριση και εύρεση αγγελιών από όλη την Ελλάδα, χωρίς το μπέρδεμα των άπειρων κατηγοριών και υποκατηγοριών που παρουσιάζονται σε άλλες ιστοσελίδες παλαιάς φιλοσοφίας.

Η αναζήτηση των αγγελιών γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά με λέξεις αναζήτησης και χρήση μόνο βασικών κατηγοριών.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα ελεύθερα να καταχωρεί δωρεάν τις αγγελίες του, χωρίς περιορισμό, αρκεί να μην προσβάλλουν άλλους ανθρώπους, καταστάσεις και θεσμούς και να μην περιέχουν υλικό (κείμενο, φωτογραφίες) ακατάλληλο για ανηλίκους και φυσικά να μην προβάλλουν παράνομα προϊόντα ή υπηρεσίες κατά την κείμενη Ελληνική νομοθεσία.

Η ιστοσελίδα e-aggelies.eu δεν ευθύνεται για τυχόν "ακατάλληλες - παράνομες αγγελίες" και διατηρεί το δικαίωμα να τις διαγράψει χωρίς συναίνεση του καταχωρητή.

Οι αγγελίες εμφανίζονται για 40 ημέρες από την ημέρα της δημοσίευσής τους. Κατά την καταχώριση νές αγγελίας ο χρήστης πληκτρολογεί τον κωδικό του έτσι ώστε να μπορεί να εισέρχεται σε περιβάλλον διαχείρισης για αλλαγές της αγγελίας του. Κάθε φορά που γίνεται κάποια αλλαγή ανανεώνεται το όριο των 40 ημερών.